0371 003 952 *** 0728 139 482

TRANSPORT PERSOANE INTERNATIONAL

Curse transport persoane la adresa

REZERVA BILET

Transport persoane Hateg Freiburg

RalTours este o firmă ce oferă servicii de transport persoane Hateg Freiburg cu ajutorul mijloacelor proprii de transport, fiind reprezentate de autocare și microbuze turistice. Mijloace ce sunt de ultimă generație, având cele mai bune condiții de confort, oferindu-le astfel clienților sentimentul de siguranță ca vor ajunge la destinația dorită fără griji și într-un timp cât mai scurt, fără a suferi întârzieri.

RalTours oferă la dispoziția călătorilor curse de autocare si microbuze, ce au loc în mod regulat de linie către și dinspre Germania, plecările realizându-se din orice oraș al României către toată Germania și, de asemenea retur.

RalTours se ocupă de transportul persoanelor Hateg Freiburg, cu retur în mod direct și cât mai rapid la adresa dorită, fapt ce clasează compania într-un top, comparativ cu alte firme de transport, aducându-i acesteia un avantaj competitiv cu privire la serviciile oferite și timpul de lucru.

Pentru evitarea întârzierilor de plată, respectiv procesarea prețului biletului de transport pentru persoane Hateg Freiburg, achitarea prețului biletelor de călătorie, sau a coletelor se realizează în momentul îmbărcarii de către clientul care va urma să călătorească, plata în avans nu este acceptată deoarece, în multe dintre cazuri, provoacă întârzieri, cea mai bună variantă reprezentând plata în momentul îmbarcării.

Achitarea biletelor de calatorie si a coletelor se face doar la imbarcare!
Nu acceptam plata in avans!

Alegerea celei mai bune opțiuni de calatorie, se poate face prin apelarea unui număr de telefon din cele trei afișate, clienții putând cere asistență in ceea ce priveste transportul de persoane Hateg Freiburg, RalTours punând la dispoziție asistență telefonică, clientii apelând cu încredere în cazul unor nelămuriri sau neclarități cu privire la durata cursei, autocare, microbuze, termenul de transport și prețul biletului de călătorie.

Apelati cu incredere la unul din numerele noastre de telefon:


Cele mai bune oferte Hateg Freiburg

RalTours este mereu atent cu fiecare client în parte, de aceea oferă cu drag o variată gamă de oferte clienților care apelează la transportul de persoane Hateg Freiburg și anume:

 • copiii sub vârsta de 2 ani vor primi reducere de 100% din valoarea prețului, pentru a încuraja transportul cu autocarele RalTours, respectiv pentru ca părinții acestora să poată economisi banii;
 • copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 10 ani, reprezentând și acestia mici clienți ai transportului de persoane Hateg Freiburg, se oferă o reducere de 50% din prețul biletului;
 • pentru grupuri, RalTours oferă reduceri de transport persoane pentru cei care călătoresc împreună fie pentru a merge în concediu, fie pentru a pleca către un loc de munca în Germania;
 • pentru cei organizați, se oferă reduceri de transport persoane pentru călătoriile Hateg Freiburg în cazul biletelor de tipul tur-retur, considerând că cei care au totul planificat, vor avea parte mereu de câștiguri indiferent de domeniul acestora;
 • clienții nostri fideli, ce călătoresc cu autocarele RalTours, primesc bonusuri de fidelitate atunci când ating un anumit număr de calatorii, de asemenea clienții vor primi beneficii atunci când vor alege transportul de persoane Hateg Freiburg cu RalTours.

Rezerva bilet acum Hateg Freiburg!

Bilete ieftine Hateg Freiburg

Economisește bani alegand prețurile biletelor oferite de RalTours. Nu-ți pierde timpul căutând cel mai ieftin bilet în ofertele a sute de linii terestre și agenții de turism: RalTours ofera cel mai bun pret pentru tine cu un singur clic! În câteva secunde vei putea să îți rezervi calatoria Hateg Freiburg la cel mai bun preț.

Nu rata șansa de a economisi bani la următorul autocar Hateg Freiburg. Găsește pretul cel mai bun și rezervă-ți biletul acum la cel mai mic preț.

Planifică-ți călătoria cu RalTours și găsește traseul ideal!

Atunci când alegem destinația pentru călătorie, apar mai multe variante, fie că ne ducem cu gândul la persoanele dragi pe care le putem vizita cu ajutorul transportului cu autocarele RalTours, fie la o oportunitate profesională în străinătate, dar indiferent de motivul plecării, RalTours va urmări să asigure întotdeauna o transparență clienților acestora, alături de siguranță, confort dar și numeroase beneficii pe care clienții le pot accesa odată cu transportul.

În cazul în care cauți doar trasee cu anumite caracteristici, RalTours te ajută să găsești cursele de autocar care corespund cerințelor tale!
Alege traseul în funcție de preferințele tale!

Cele mai bune tarife le gasiti numai cu noi!

transport persoane Hateg Freiburg

Copii sub 2 ani reduceri de 100%

Copii intre 2 - 10 ani reduceri de 50%

Reduceri pentru grupuri de persoane

Reduceri pentru bilete tur – retur

Bonus de fidelitate

Rezerva bilete acum
transport persoane Hateg Freiburg la destinatie

Întrebări frecvente despre transportul de persoane Hateg Freiburg

Când au loc plecările din România către Germania și retur?

RalTours realizează curse regulate Hateg Freiburg și retur în fiecare săptămână. Plecările din România către Germania au loc în zilele Miercuri si Sambata intre orele 05:23 - 23:00. Plecările din Germania spre România sunt programate în zilele de Marti si Sambata, la orele 01:00 - 23:00.

Cât costă un bilet Hateg Freiburg?

Pentru a afla prețul biletului de transport Hateg Freiburg, RalTours stă la dispoziția clienților la unul dintre numerele de telefon afițate pe site, oferindu-le informațiile necesare legate de contravaloarea biletului și potențialele reduceri și beneficii.

Ce reduceri de preț se oferă?

RalTours oferă reduceri de preț pentru anumite categorii de vârsta, dar și gratuități ale prețului. Copiii sub doi ani vor beneficia de transport gratuit, copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului de călătorie către și dinspre Germania.

Cum se face plata unui bilet de călătorie Hateg Freiburg?

Plata biletului se va realiza la momentul îmbarcării, de către fiecare călător in parte, plata in avans nefiind acceptata.

Cu ce se realizează transportul de persoane si colete Hateg Freiburg?

Cursele de transport persoane RalTours se realizează cu cele mai noi și moderne microbuze și autocare, călătorii bucurându-se de cele mai înalte standarde privind calitatea și confortul atunci când vor alege RalTours.

Beneficii transport persoane Hateg Freiburg

Beneficiile pentru transportul de persoane Hateg Freiburg pe care compania RalTours le oferă clienților:

Cu noi obtineti!

 • Transport persoane la adresă Hateg Freiburg și retur cu ajutorul celor mai moderne si sigure autocare
 • Biletul călătoriei se plătește în momentul îmbarcării, nu în avans
 • Se oferă informațiile și documentația necesare pentru transport persoane și colete Hateg Freiburg și retur
 • Angajați profesionali și cu pregătire în domeniu
 • Peste 15 ani de expriență în transportul de persoane
 • Siguranță și confort la transportul de persoane Hateg Freiburg

Transportul coletelor!

 • RalTours transportă colete în cele mai bune condiții până la adresa dorită
 • Primele 25 de kg se taxează cu 50 euro
 • Între 25 și 50 kg prețul este de 2 euro pe kg
 • Peste 50 kg prețul este de 1.5 euro pe kg
 • Nu se transporta colete ambalate in cutii de carton
 • Timpul de livrare a coletelor depinde de destinatie si este estimat intre 72 - 96 ore
 • Coletele nu trebuie să conțină țigări și băuturi alcoolice pentru a nu fi confiscate
 • Plata se face în momentul ridicarii coletului, nu în avans

Cele mai bune preturi le gasiti numai cu noi!

Apelati cu incredere la noi!


Transport persoane si colete Hateg Freiburg

Compania RalTours este foarte interesată atât de siguranță cât și de confortul clienților noștri. De aceea, RalTours pune la dispoziția călătorilor flota auto ce este compusă dintr-un număr de 15 autocare, alături de 50 de microbuze turistice, moderne, ce sunt clasificate cu 3-4 stele, dotate cu aer condiționat care este un bun prieten mai ales pe timpul temperaturilor ridicate, televizor pentru iubitorii de noutăți, scaune comode ce pot fi rabatate pentru o mai bună relaxare, și nu în ultimul rând, priză la fiecare scaun, alături de sistemul wi-fi național pentru a rămâne conectați pe perioada călătoriei pe teritoriul României.

Rezerva bilet Hateg Freiburg

Așteptăm apelurile telefonice atunci când există nelămuriri, respectiv neclarități în ceea ce privește transportul de persoane Hateg Freiburg și retur. Ne puteți găsi la orice oră, apelând unul dintre numerele de telefon afișate pe site. De asemenea, dacă întâmpinați greutăți cu privire la efectuarea uneia sau a mai multor rezervări pentru traseul Hateg Freiburg și retur, și doriți ajutorul operatorilor noștri sau dacă aveți sugestii referitoare la activitatea pe care o desfășurăm, vă stăm întotdeauna la dispoziție, aflându-ne la un apel distanță.

Rezerva bilet acum Hateg Freiburg!

TRASEE