raltours2018@gmail.com || 0371003952 / 0728139482

Transport Persoane Toplita Germania

Transport persoane si colete la adresa Toplita Germania si retur

Raltours asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul Toplita Germania / Germania Toplita, calatoriti rapid si la adresa in zilele de luni, joi si sambata. Returul este in zilele de marti, joi si duminica.

transport persoane Toplita Germania

Primaria Toplita

Toplița este un municipiu în județul Harghita, Transilvania, România, format din localitățile componente Călimănel, Luncani, Măgheruș, Moglănești, Secu, Toplița  (reședința),  Vale,  Vâgani  și Zencani. La ultimul recensământ din 2011, localitatea avea 13.285 de locuitori. Municipiul Toplița este situat în nordul Depresiunii Giurgeu (Gheorgheni) din Carpații Răsăriteni, pe cursul superior al râului Mureș, fiind încadrată de M-ții Călimani, M-ții Giurgeului și M-ții Gurghiului. La o altitudine de 650 m, în imediata apropiere a orașului este situat izvorul „Bradul”, cu un debit de 10 l/sec., având o temperatură de 27,5 °C. Apa acestui izvor este captată într-un bazin, fiind de fapt o piscină cu apă limpede. Al doilea izvor este situat aproape de centrul orașului, în apropierea gării. Izvorul este captat într-un ștrand, având aceeași compoziție cu a izvorului „Bradul”, cu o temperatură de 25 °C și un debit de 8 l/sec.

Compania RalTours pune foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

transport persoane Toplita Germania

transport persoane Toplita Germania

Apelati cu incredere la unul din numerele noastre de telefon:

0371003952 /0728139482

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane Toplita Germania si Germania Toplita va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai sus. De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Toplita Germania si Germania Toplita si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Statia si ora imbarcare – autocar / microbuz – persoane si colete

Fast Food Centru

Ora : 16.30

   Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Toplita Germania si Germania Toplita

Pret bilet 120 euro pentru o calatorie

Va oferim

Transport cu autocare si microbuze moderne

O calatorie in deplina siguranta si comfort

O masa calda la restaurant

O geanta de mana sau rucsac

Un bagaj de 50 kg

Reduceri pentru grupuri de persoane

Reduceri pentru biletele achitate tur-retur

Reduceri pentru copii

Soferi experimentati

Transport colete la adresa Toplita Germania

transport colete Toplita GermaniaRaltours va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditiisi pana la adresa dorita

Raltours transporta colete cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 25 kg ;

– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice ;

Pretul transportului : 2 euro pe kg

Program transport colete Toplita Germania si retur

– colectare colete Romania: LUNI, JOI si SAMBATA

-colectare colete Germania (de la adresa) : MARTI, JOI SI DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Toplita Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Toplita sau in Germania!

Rezerva acum!