raltours2018@gmail.com || 0371003952 / 0728139482

Transport Persoane Sibiu Germania

Transport persoane si colete la adresa Sibiu Germania si retur

transport persoane Sibiu GermaniaRaltours asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul Sibiu Germania / Germania Sibiu, calatoriti rapid si la adresa in zilele de luni, joi si sambata. Returul este in zilele de marti, joi si duminica.

Sibiu este municipiul de reședință al județului cu același nume, Transilvania, România, format din localitățile componente Păltiniș și Sibiu (reședința). Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul  Transilvaniei, cu o populație de 147.245 locuitori conform recensământului din 2011. Municipiul Sibiu a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania, fiind unul dintre principalele centre ale coloniștilor sași stabiliți în zonă. Orașul a fost capitală a Transilvaniei între anii 1692-1791 și 1849-1865. A cunoscut în ultimii ani o renaștere economică și culturală semnificativă. Sibiul este în prezent unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de investiții străine din România. În anul 2007 a fost Capitala Culturală Europeană, împreună cu orașul Luxemburg.

Compania RalTours pune foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

transport persoane Sibiu Germania

transport persoane Sibiu Germania

Apelati cu incredere la unul din numerele noastre de telefon:

0371003952 /0728139482

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane Sibiu Germania si Germania Sibiu va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai sus. De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Sibiu Germania si Germania Sibiu si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Statia si ora imbarcare – autocar / microbuz – persoane si colete

Peco Petrom – Mc. Donalds

Ora : 14.30

   Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Sibiu Germania si Germania Sibiu

Pret bilet 120 euro pentru o calatorie

Va oferim

Transport cu autocare si microbuze moderne

O calatorie in deplina siguranta si comfort

O masa calda la restaurant

O geanta de mana sau rucsac

Un bagaj de 50 kg

Reduceri pentru grupuri de persoane

Reduceri pentru biletele achitate tur-retur

Reduceri pentru copii

Soferi experimentati

Transport colete la adresa Sibiu Germania

transport colete Sibiu GermaniaRaltours va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditiisi pana la adresa dorita

Raltours transporta colete cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 25 kg ;

– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice ;

Pretul transportului : 2 euro pe kg

Program transport colete Sibiu Germania si retur

– colectare colete Romania: LUNI, JOI si SAMBATA

-colectare colete Germania (de la adresa) : MARTI, JOI SI DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Sibiu Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Sibiu sau in Germania!

Rezerva acum!