raltours2018@gmail.com || 0371003952 / 0728139482

Transport Persoane Oradea Germania

Transport persoane si colete la adresa Oradea Germania si retur

Raltours asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul Oradea Germania / Germania Oradea, calatoriti rapid si la adresa in zilele de luni, joi si sambata. Returul este in zilele de marti, joi si duminica.

transport persoane Oradea GermaniaOradea, mai demult Oradea Mare, este municipiul de reședință al județului Bihor, Crișana, România. Se află în vestul României, pe râul Crișul Repede, în imediata apropiere a frontierei cu Ungaria. Totodată Oradea este și cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana. La recensământul din 2002 municipiul avea 206.614 de locuitori. Zona metropolitană, care include și 11 comune învecinate, avea în anul 2002 populația de 249.746 locuitori, dintre care 68.2% români, 28.7% maghiari ș.a. În perioada interbelică 20,6% din populația orașului era alcătuită din evrei, fiind consemnate de asemenea comunități de germani, slovaci, ucraineni etc. Stațiunile balneare Băile Felix și Băile 1 mai se află la o distanță de 8 km, respectiv 4 km de oraș. Pe lângă apele termale recunoscute pe plan internațional pentru efectele terapeutice, în această zonă se găsește o formațiune carstică spectaculoasă, mai exact, un aven cu o adâncime de 86 de metri, denumit în zonă „Craterul de la Betfia”, precum  și  Pârâul Peța, cu o vegetație tropicală unică în Europa.

Compania RalTours pune foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

transport persoane Oradea Germania                                                             transport persoane Oradea Germania

Apelati cu incredere la unul din numerele noastre de telefon:

0371003952 /0728139482

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane Oradea Germania si Germania Oradea va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai sus. De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Oradea Germania si Germania Oradea si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Statia si ora imbarcare – autocar / microbuz – persoane si colete

Gara CFR Oradea 

Ora : 23.00

   Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Oradea Germania si Germania Oradea

Pret bilet 120 euro pentru o calatorie

Va oferim

Transport cu autocare si microbuze moderne

O calatorie in deplina siguranta si comfort

O masa calda la restaurant

O geanta de mana sau rucsac

Un bagaj de 50 kg

Reduceri pentru grupuri de persoane

Reduceri pentru biletele achitate tur-retur

Reduceri pentru copii

Soferi experimentati

Transport colete la adresa Oradea Germania

transport colete Oradea GermaniaRaltours va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditiisi pana la adresa dorita

Raltours transporta colete cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 25 kg ;

– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice ;

Pretul transportului : 2 euro pe kg

Program transport colete Oradea Germania si retur

– colectare colete Romania: LUNI, JOI si SAMBATA

-colectare colete Germania (de la adresa) : MARTI, JOI SI DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Oradea Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Oradea sau in Germania!

Rezerva acum!