raltours2018@gmail.com || 0371003952 / 0728139482

Transport Persoane Filiasi Germania

Transport persoane si colete la adresa Filisi Germania si retur

transport persoane Filiasi GermaniaRaltours asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul Filiasi Germania / Germania Filiasi, calatoriti rapid si la adresa in zilele de luni, joi si sambata. Returul este in zilele de marti, joi si duminica.

Filiași este un oraș în județul Dolj, Oltenia, România, format din localitatea componentă Filiași (reședința), și din satele Almăjel, Bâlta, Braniște, Fratoștița, Răcarii de Sus și Uscăci. Este un vechi târg comercial, devenit mai târziu oraș și un important nod feroviar și rutier al Olteniei. Pe teritoriul orașului descoperirile arheologice au scos la iveală ceramică aparținând renumitei culturi de Coțofeni din epoca bronzului, precum și Tezaurul de la Filiași, care conține dinari de Friesach și Corinthia din secolul al XIII-lea. Prima atestare a numelui localității datează de la 1 ianuarie 1573. O însemnată familie de boieri, pe nume Filișanu, și-a lăsat amprenta pe istoria orașului pe o perioadă de 400 de ani. În anul 1906 Dimitrie Filișanul, cel prin care s-a stins ultimul descendent al neamului de boieri, ctitorește un splendid edificiu ce va dăinui sub denumirea de „Capela Filișanului”.

Compania RalTours pune foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

transport persoane Filiasi Germania

transport persoane Filiasi Germania

Apelati cu incredere la unul din numerele noastre de telefon:

0371003952 /0728139482

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane Filiasi Germania si Germania Filiasi va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai sus. De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Filiasi Germania si Germania Filiasi si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Statia si ora imbarcare – autocar / microbuz – persoane si colete

Parcare Penny

Ora : 10.30

   Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Filiasi Germania si Germania Filiasi

Pret bilet 120 euro pentru o calatorie

Va oferim

Transport cu autocare si microbuze moderne

O calatorie in deplina siguranta si comfort

O masa calda la restaurant

O geanta de mana sau rucsac

Un bagaj de 50 kg

Reduceri pentru grupuri de persoane

Reduceri pentru biletele achitate tur-retur

Reduceri pentru copii

Soferi experimentati

Transport colete la adresa Filiasi Germania

transport colete Filiasi GermaniaRaltours va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditiisi pana la adresa dorita

Raltours transporta colete cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 25 kg ;

– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice ;

Pretul transportului : 2 euro pe kg

Program transport colete Filiasi Germania si retur

– colectare colete Romania: LUNI, JOI si SAMBATA

-colectare colete Germania (de la adresa) : MARTI, JOI SI DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Filiasi Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Filiasi sau in Germania!

Rezerva acum!