raltours2018@gmail.com || 0371003952 / 0728139482

Transport Persoane Falticeni Germania

Transport persoane si colete la adresa Falticeni Germania si retur

Raltours asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul Falticeni Germania / Germania Falticeni, calatoriti rapid si la adresa in zilele de luni, joi si sambata. Returul este in zilele de marti, joi si duminica.

transport persoane Falticeni GermaniaFălticeni este un municipiu în județul  Suceava,  Moldova,  România, format din localitățile componente Fălticeni (reședința), Șoldănești și Țarna Mare. Se află în nord-estul României. La recensământul din anul 2011, localitatea avea o populație de 25.723 de locuitori, fiind al doilea centru urban ca mărime al județului. A fost declarat municipiu în anul 1995, împreună cu alte 2 localități din județul Suceava: Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc. Înainte de reforma administrativă din anul 1950, a fost reședința fostului județ Baia. Fălticeni se remarcă prin numărul ridicat de oameni de cultură și oameni de știință români care s-au născut, au locuit, au studiat ori au creat în acest oraș.

Compania RalTours pune foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

transport persoane Falticeni Germania            transport persoane Falticeni Germania

Apelati cu incredere la unul din numerele noastre de telefon:

0371003952 /0728139482

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane Falticeni Germania si Germania  va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai sus. De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Falticeni Germania si Germania Falticeni si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Statia si ora imbarcare – autocar / microbuz – persoane si colete

Nada Florilor 

Ora : 11.30

   Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Falticeni Germania si Germania Falticeni

Pret bilet 120 euro pentru o calatorie

Va oferim

Transport cu autocare si microbuze moderne

O calatorie in deplina siguranta si comfort

O masa calda la restaurant

O geanta de mana sau rucsac

Un bagaj de 50 kg

Reduceri pentru grupuri de persoane

Reduceri pentru biletele achitate tur-retur

Reduceri pentru copii

Soferi experimentati

Transport colete la adresa Falticeni Germania

transport colete Dorohoi GermaniaRaltours va transporta coletele dumneavoastra in cele mai bune conditiisi pana la adresa dorita

Raltours transporta colete cu urmatoarele conditii:

– coletul sa fi de minim 25 kg ;

– sa nu contina tigari si bauturi alcoolice ;

Pretul transportului : 2 euro pe kg

Program transport colete Falticeni Germania si retur

– colectare colete Romania: LUNI, JOI si SAMBATA

-colectare colete Germania (de la adresa) : MARTI, JOI SI DUMINICA

Rezerva bilet autocar si colete pe ruta Falticeni Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de “Rezervari” si te contactam noi indiferent ca esti in Falticeni sau in Germania!

Rezerva acum!